Vasfi Rıza Zobu Anaokulu

Vizyon: Nitelikli eğitimi süreli kılan, geliştiren ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insana verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.

Misyon: Biz, Vasfi Rıza Zobu Anaokulu olarak; Atatürk´ün çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen, öğrendiklerini davranışlara dönüştürebilen, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan, öğrencilerimizi geleceğe hazırlayarak, çalışmalarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaşmak için varız.

Başarılar: .

Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğrenci servisi mevcut değildir.
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları, Drama, Jimnastik
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vrzanaokulu.meb.k12.tr

Adres - CEVİZLİ MAH. FATİH CAD. ARA SOKAK NO 12 MALTEPE / İSTANBUL

Öğretim Şekli :NORMAL-İKİLİ

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ MALTEPE İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.

Adres - CEVİZLİ MAH. FATİH CAD. ARA SOKAK NO 12 MALTEPE / İSTANBUL

Ulaşım kulumuz Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Maltepe Bağdat Caddesi Durağı´na 3 dk. yürüme mesafesindedir. Kadıköy-Maltepe-Kartal-Pendik Minibüsleri ve bu güzergahı takip eden belediye otobüsleri ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 Km.